Úticél
Érkezés
Távozás
Hilton Vienna Plaza
Hilton PlazaHilton Vienna Plaza - Bécs, Ausztria 150 €-tól
Le Meridien Vienna
Le Meridien Vienna
Le MeridienLe Meridien Vienna 180 €-tól

Aktuális programok Bécsben

Európa legnagyobb termálfürdője Bécsben a Therme Wien-ben 26 medence, 3000 négyzetméteres szauna- és 6000 négyzetméteres fitnesz-wellness központ várja a látogatókat.

Szállás Bécs - Therme Wien

A 75 ezer négyzetméter összterületű létesítményt a régi oberlaai termálfürdő helyén építették fel, alig két év alatt. A fürdőkomplexum öt különböző része egy elképzelt patak mentén heverő köveket szimbolizál. Külön szigetet kapott a nyugalom, a szépség, az élmények, a szaunázás és a fitnesz, így minden látogató megtalálja a számára megfelelő területet.
Európa legnagyobb és legmodernebb városi termálfürdőjében 26, többek között sós vizes, sziklabarlangos és masszázsmedence közül választhatnak a fürdőzők, de van finn szauna, gőzfürdő, háromféle csúszda, ugrótorony, gyermekfoglalkozás, mozi és könyvtár is. A víz hőfoka – a medencétol függően – 27 és 36 C fok között változik, és minden vendégnek saját nyugágya van.
A létesítmény hétfőtől szombatig reggel 9-tol este 10-ig, vasárnap és ünnepnapokon reggel 8-tól este 10-ig várja a pihenni, felüdülni vágyókat.

 

November 2 - Lady Gaga Bécsben - Wiener Stadthalle:
A "The ARTPOP Ball" európai turné keretében  Lady Gaga november 2-án ismét Bécsbe érkezik!

November 14-December 23: Bécsi karácsonyi vásár
Bécsi karácsonyi vásárról beszélve, akár több különböző bécsi Christkindlmarkt-ra is gondolhatunk, melyek közül a három leghíresebbet mutatjuk be:
- A bécsi Rathaus (városháza) elott elterülő karácsonyi vásár az első, legnagyobb, és leghíresebb karácsonyi, és adventi vásár Bécsben, mely már a 18. század óta várja a karácsonyi bevásárlásra készülőket.
- A "második karácsonyi vásár", az Altwiener Christkindlmarkt is várja a bécsieket, és a turistákat. Itt kizárólag kézimunkákat lehet vásárolni november 20 és december 3-a között.
- Méretében sokkal kisebb, de ugyancsak hangulatos karácsonyi vásár található a Schönbrunn-nál. Itt, 60 standon, osztrák kézimunkákat, autentikus muvészeti alkotásokat, játékokat, karácsonyfadíszeket kínálnak november 21-tol december 23-ig.

Hívjon minket!
+36 1 801 2100Bécsi szállodák
© 2024. | Minden jog fenntartva

Főoldal | Adatvédelem | Külföldi szállodák | Kapcsolatfelvétel