Úticél
Érkezés
Távozás
Hilton Vienna Plaza
Hilton PlazaHilton Vienna Plaza - Bécs, Ausztria 150 €-tól
Le Meridien Vienna
Le Meridien Vienna
Le MeridienLe Meridien Vienna 180 €-tól

Advent Bécsben

Szombaton nyitotta meg kapuit a mintegy hárommillió kül- és belföldi látogatót vonzó híres bécsi karácsonyi vásár, a Wiener Christkindlmarkt. A bécsi Városháza elotti téren kialakított mesevilág, amelynek szerves része a karácsonyi vásár, idén ünnepli 25. évfordulóját. Az évrol-évre megújuló Adventi Varázslat idén 145 standdal, óriás adventi koszorúval, pazar fényjátékkal, kézmuves termékekkel, karácsonyfadíszekkel és számtalan ajándékötlettel várja a látogatókat.

Szállás Bécs - Christmas Markets - Advent Bécsben

A gyerekek kekszet süthetnek, karácsonyi lapokat, gyertyát és vázát készíthetnek a Jézuska-muhelyben - vagy mindent megtudhatnak a rádiómusorok készítésérol. Az egyik pavilont ugyanis igazi rádióstúdióvá alakították át, ahol a gyerekek kedvenc moderátora, Robert Steiner és Rolf Rüdiger avatja be a kicsiket és nagyokat az interjúkészítés rejtelmeibe.

Aki kicsit el szeretne menekülni a Christkindlmarkt zsivalyától, az sétálhat a park mesésen feldíszített fái alatt, vagy meghallgathatja a Jézuskát megjeleníto színészt, amint karácsonyi történeteket olvas a jászolnál.

Szállás Bécs - Christmas Markets - Advent Bécsben

Az Adventi Varázslat szombat délutántól várja a látogatókat, ekkor gyúlnak ki ugyanis eloször a fények a Városháza elott felállított 28 méter magas, 70 éves fenyofán.

Azonban nemcsak a Városháza elott, hanem további húsz helyszínen várják adventi és karácsonyi vásárok az osztrák fovárosba látogatókat.

Hívjon minket!
+36 1 801 2100Bécsi szállodák
© 2024. | Minden jog fenntartva

Főoldal | Adatvédelem | Külföldi szállodák | Kapcsolatfelvétel